Post by nestpawndextfibsa on Feb 9, 2022 23:38:43 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Super Tank Rumble ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Super Tank Rumble IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat code glitch kovanice ▞▞▞
▞▞▞ Super Tank Rumble 2022 version ▞▞▞
Super teško zaraditi novac i super teške kampanje i jednostavno postaje super dosadno
Ova igra sigurno bi trebala imati ocjenu 5 zvjezdica ☆☆☆☆☆ volim oružje tamo kao što je pravi tenkovsko oružje Ecsept za dvostruki pištolj enewase, molim vas, napravite više oružja, molim
Vrlo dobra igra, ali zašto su kocka i jaki likovi isključeni, ne razumijem
Još jednom... igra želi ažuriranje i nema ga u trgovini... zadnje ažuriranje izgubio sam sav napredak i počeo ispočetka... vratio sam se na lv 18 i ne želim ponovno izgubiti svoju igru, molim riješiti ovaj problem. Igra se samo zaglavi na zaslonu za inicijalizaciju i ne radi ništa
ZATO SAM JEDNU ZVJEZIDICU JEL SE SPORO PUNI
Bilo je zabavno dok me nisu počeli parirati s ljudima koji su bili mnogo, mnogo jači od mene. Nije zabavno izgubiti gotovo svaku borbu za dva solidna sata. Dovraga s ovom igrom.
Nisam jedini koji misli da je mjerač vremena na 2 sata na drvenoj kutiji glup. Igra je jako dobra i igrao sam je mnogo puta. Ali kutije od 2 sata oduzimaju prostor boljim. To je veliki problem
zabavna igra, ali igra ponekad nema smisla. dominirat ćete nad protivnikom i ipak izgubiti bitku.
Zašto se ne mogu prijaviti Želim se prijaviti na svoj račun
Cijela igra je dobra, ali gori dio u kampanji.Ot briše sav moj napredak i prije nego što je rekao UOPS Oprosti MORAM ČEKATI 8 DANA DOK NE MOŽEŠ IGRATI OVAJ NAČIN!!!!!!!!!Dosta mi je od toga! ali još uvijek ga igram.
Super Tank Rumble عمومی fvzw
Zabavna i zanimljiva igra. Potrebno je vrijeme za izgradnju resursa i otvaranje sanduka.
Wow ova igra je predobra
Jebeno grozno 🖕👎👎👎👎
Sviđa mi se ova igra tenk izgleda cool 👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍❤❤❤❤❤❤ sviđaš mi se jako jako nevjerojatna igra
Pa dobra smo kontrole sranje
Super Tank Rumble Опуштене wcct
Gemuruh Tank Super Santai nfu
igra je super zaljubio sam se u nju onog dana kada sam je igrao, a to je bio danas. igra bi mogla biti vrlo komplicirana za djecu od 0-7 godina. u osnovi gradite tenk i koristite taj tenk za borbu do smrti. igre zabavne još jedna stvar koja bi mogla biti zabrinjavajuća je da nije kao cjelodnevna stvar kad je igrate nego morate prestati jer vam ponestane stvari za eliksare. ali potrebno je možda 3 sata da se napuni, a možete upotrijebiti Jim za punjenje. još jednom igre zabavne. Ako vam se ne sviđa igrajte clash of clans
Ova igrica je prije dobra sviđa mi se što radiš svoj tenk
Talking Tom Cat Gündəlik uqnm
super tenk Rumble to win Sviđa mi se kada je nemoguće reći da je organizacijski za potkategorije pobijediti u određenim igrama kao i vi. mora pobijediti. ako ih je nemoguće superglasno! ako su oni bog na mene uspješan kandidat za oštećeno nebo iz tenkova je najvažnije na plaži ići u sljedećih nekoliko tjedana do prije kada su kandidati iz zračne luke tamo tada i ispred do potpuno možete inače dobiti zauzet ako ste zainteresirani zauzet sa zatvorenom cestom potrebno
Sjajna igra, međutim, izrazito zaostaje tijekom bitke na višim razinama. Je li moguće optimizirati kako bi se povećala izvedba? Igra je praktički nemoguća za mnoge, mnoge igrače. Hvala vam.
Nema mnogo igara koje vam omogućuju da kreirate i koristite svoj dizajn za borbu s njim. Postoji ravnoteža, potisak, centar mase, itd. Jedina stvar koja mi se ne sviđa i razlog zašto ne dajem 5. zvjezdicu je taj što sam ovu igru igrao dosta više od godinu dana na svom starom telefonu prije nadogradnje. Nakon što sam nadogradio sve sam izgubio, igra nije spremila moj napredak s mojom e-poštom ili Facebookom. Kao da se nikad nisam ni povezao. Sranje je početi ispočetka.
Nije loše općenito. Ja sam siguran da su tvoj potez i tipka za ciljanje preblizu, malim i loše postavljenim za moje palčeve, ne uzrokuju pomicanje spremnika jer ne može čitati moje prste tamo. Sviđa mi se oglasni sustav, nadogradnje je lijepo, potrebno je više balansa u oružju (to je više hitaca je bolje u odnosu na bolje pojedinačne pogotke) Nastavljam igrati tjedan ili tako nešto i frustriran sam na dobar način, nije mi dosadno . Ako vam se uopće sviđaju Legos, Minecraft, setovi za podizanje ili tenkovi, naletjet ćete na ovu igru.
Super Tank Rumble عمومی fvzw
Je li sjajna igra sada uvijek tražila prijavu? I neće učitati što nije u redu s vašom aplikacijom? Bilo je u redu, popravi to.....žalosno u ovom trenutku uložio sam toliko vremena....zašto?
Pa nije igra losa ja je igra na tabletu i bas je dobra
Sjajna i inovativna igra, ali troši previše baterije..
Video sam je pre Blooda pa mi se svidjela
Super Tank Rumble Опуштене wcct
Programer je postao lijen. To možete vidjeti kada vidite mnogo ljudi koji odgovaraju istom dizajnu. Dizajn kutije male veličine sa svim minobacačima/mitraljezima, dizajn koji seže izvan vizualnog dometa. Ovako je već više od 2 godine i uništava inače zabavnu igru kakva je mogla biti. Većina programera prilagodila bi se očitim zloporabama igre kako bi održala ravnotežu. Umjesto toga, zaglavili smo s mitraljezima koji mogu izbaciti topove, minobacačima koji zaustavljaju projektile ili bacačima plamena koji nemaju ograničenja
Dodaci ne rade kada se preskaču nadogradnje od 20 mis...
Sve je u redu ali botovi su puno viši i to je sranje
Goooooooooooooooooood igra
Prije dobro
Napušite se kurca
Nekad mi se sviđala ova igra, ali sam prestao igrati jer resetira sav moj napredak u canpaign svaki put kad otvorim igru, zašto? 😡
Super Tank Rumble Thông thường irlg
Apsolutno smeće ne mogu igrati bez da kaže "prijava nije uspjela" Drugi tenkovi su super teški, kao, zašto ne možete dodati spajanje temeljeno na vještinama. Vrlo je teško podići nivo
Jako je lijepa .
Snimila zbog blodeka i igra je pre
Kul igra
Može li se igrati offline. Ne mogu uvijek na mreži
Igre stalno zaostaju pa stalno gubim novčiće!
Sjajna i sjajna igra. Imam ovu igru već 2 godine, i primijetio sam da nije bilo ažuriranja kao što je dodavanje sadržaja, super je što popravljate greške koje su ljudi zlostavljali. Volim ovu igru, postoji toliko mnogo načina na koje možete napraviti tenk ako želite instalirati ovu igru, instalirajte je i zabavite se.
do glitchy. undecembles moj tenk. užasno sklapanje provoda. treba još poboljšanja.... puno više. razočaran aplikacijom za odabir urednika
Imao sam svoj napredak, platio sam novac, prošlo je 2 godine i opet sam ga našao dobro nadam se da ima uštede
U redu
zabavno je i ako ste osoba koja voli zabrljati stvari, ovo je igra koju morate isprobati
Naj jača
igra je jako dobra i zabavna
Ova igra je sjajna jer stvarno dolazite do svog tenka za razliku od super tenkova tutnjave, vi stavljate oružje samo na svoj tenk, stvarno mi se sviđa ova igra pa je nemojte napustiti
Nekada mi se sviđala ova igra onda su je napravili pa morate čekati 3 sata da otvorite škrinju s dijelovima i imate 4 utora tako da nakon 4 bitke morate čekati ili platiti. pohlepa ubija sve kao što je ubila ovu igru. nadam se da ćeš dobiti sav novac koji tražiš
Besplatna igra za čekanje dizajnirana da dobije vaš novac i da vam ne dopusti da se zabavite. Užasno korisničko sučelje za telefon, ne zaslužuju vaše vrijeme.
Igra je nevjerojatna, ali 2 problema je teško dobiti zlato. Na mojoj razini potrebno je 20 zlata za traženje i protivnika plus ovaj sustav za spajanje igara je loš. Moram proći kroz oko 10 ili više ljudi da pronađem odgovarajućeg protivnika. Ako dobijem bitku dobivam samo 25 zlata. Također, rudnik zlata ga ne reže, potrebno ga je nadograditi. Drugi problem je što se moje stvari ne nadograđuju. Nadogradim ih ali imaju isti hp i izgled.
Oke je ali mi se nece postavit kanister