Post by nestpawndextfibsa on Feb 9, 2022 23:44:42 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Merge Plane Robots - Idle Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Merge Plane Robots - Idle Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ κωδικούς απεριόριστες μάρκες ▞▞▞
▞▞▞ Merge Plane Robots - Idle Game 2022 version ▞▞▞
Πολύ βαρετό
Καλό παιχνίδι, αλλά τις περισσότερες φορές είναι απλώς αδρανής...
Μου αρέσει το παιχνίδι, αλλά, όποτε αγοράζω περισσότερα ρομπότ, μου δίνει συνεχώς "πολλαπλασιάζουσες" προσφορές και είναι ενοχλητικό, θα πρέπει να υπάρχει μια επιλογή για να μην συμβεί αυτό
Σκουπίδια
Μου αρέσει αυτό το παιχνίδι, αλλά υπάρχουν δύο πράγματα για μένα που το εμποδίζουν να γίνει ένα παιχνίδι 4,5 αστέρων. 1: χρειάζεται πολύς χρόνος για να διπλασιαστούν τα κέρδη σας αντί να διαρκέσει 4-6 φορές με διαφημίσεις όπως τα κανονικά παιχνίδια και 2: η διεπαφή χρήστη της εφαρμογής έχει πολύ άσχημα προβλήματα σταθερότητας. Επιδιορθώστε αμέσως αυτά τα ζητήματα ή τουλάχιστον το πρόβλημα σταθερότητας.
Ο λόγος για τον οποίο είπα το 1 γιατί τις τελευταίες μέρες δεν μπορώ να πάρω ούτε τα κόκκινα κουτιά πια.
Napaka bagal mag stal
Πραγματικά διασκεδαστικό 💚💚💚
υπέροχη δουλειά!!☺️ μου αρέσει πολύ! Συνέχισε την καλή δουλειά!!
Μου αρέσει, αλλά υπάρχουν κάποιες δυσλειτουργίες
Μην το κατεβάζετε καν, είναι απλώς μια οθόνη που μένει
Merge Plane Robots - Idle Game Pro příležitostné hráče zbx
Αυτό το παιχνίδι είναι ριπ
Είναι ένα πολύ διασκεδαστικό παιχνίδι! Έχω αυτό το παιχνίδι. Αυτό το παίζω συνέχεια
Merge Plane Robots - Idle Game Casual hio
👍 11
Είναι ένα καλό παιχνίδι, αλλά θα ήθελα να μάθω πότε θα κυκλοφορήσει η ενημέρωση για το επίπεδο άνω των 40;
Πολύ πολύ κουλ
Μου αρέσει το ρομπότ, γι' αυτό κατεβάζω αυτό το παιχνίδι
Αυτό το έχει μεγάλο σεμινάριο
Λατρεύω το παιχνίδι και πόσο εύκολο είναι να παίζεις και μου αρέσει το πώς η εικόνα είναι 3d
Μου αρέσει αυτό το παιχνίδι τόσο πολύ διασκεδαστικό και τα συγχωνεύω που είναι ωραία για ένα παιχνίδι επίσης τώρα μου αρέσει υπέροχο παιχνίδι👍👍👍👍
Είναι πολύ διασκεδαστικό idc για τις διαφημίσεις ή οτιδήποτε τις χρησιμοποιώ, αλλά ούτως ή άλλως είναι πραγματικά 👌
Πολύ ωραίο ρομπότ το καλύτερο παιχνίδι στη συγχώνευσηv κατεβάστε τώρα
Scary Teacher 3D 시뮬레이션 rfn
Ξεκίνησα να παίζω πριν από λίγες μέρες και τα δεδομένα μου εξαφανίστηκαν όπως όλα αυτά😁➡😵➡💀➡💣. Ήταν επίσης πραγματικά πραγματικά πραγματικά bbbbbbbbbooooooooooorrrrrrrrrriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnggggggggggggggggggggggg. Τα ρομπότ κοστίζουν τόσο πολύ 💸💸💸💸💸💸💸$$$s.
Cool νομίζω ότι είναι διασκεδαστικό
Είναι πολύ καλό παιχνίδι, αλλά αν το ρομπότ μπορεί να μεταμορφωθεί σε τζετ αυτοκινήτου ή ζώο, θα ήταν καλύτερα
Θα αφιερώσετε περισσότερο χρόνο κάνοντας κλικ σε διαφημίσεις και μετά θα παίξετε το παιχνίδι
Είναι ένα καλό παιχνίδι
Merge Plane Robots - Idle Game Casual miqi
Κακή κριτική
Βασικά ένα rip off επίπεδο συγχώνευσης και έρχεται με ένα πράγμα πολλαπλασιάζω, αλλά όχι διαφημίσεις έτσι 2 αστέρια
Κακό
❤❤❤😄
Ενεργοποιήστε τη λειτουργία αεροπλάνου χωρίς διαφημίσεις
το αγαπώ!