Post by nestpawndextfibsa on Feb 9, 2022 23:50:48 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Demolition Derby 2 ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Demolition Derby 2 IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ daha çox token hack ▞▞▞
▞▞▞ Demolition Derby 2 2022 version ▞▞▞
BMW
Oyun çox əyləncəlidir və insanlar onu müxtəlif səviyyələrdə özünə güvənirlər və düşünürəm ki, bu, çox əyləncəlidir və siz sadəcə qəza etməklə kifayətlənmirsiniz, yarışa bilərsiniz. Həmçinin mənim sevimli avtomobilim forklift, polis maşınıdır. və çınqıl.
mende 1 masin ala bilmirem 19 dene masin aldim super oldu
Demolition Derby 2 Lenktynės mse
Pis deyil yaxsidi
Gözəl oyun.Qrafika da yaxşıdır.Bu oyunu əylənmək və vaxt keçirmək üçün oynaya bilərsiniz.Gözəl oyundur.amma bir problem var ki, hər yarışdan sonra reklam göstərir və ya söküntü son vaxtları matçdan əvvəl şou göstərir.Ona görə də bu oyunu verirəm. üç ulduz.
Eladi
Yaxşı söküntü oyunu, çoxlu avtomobillər və yollar 👌👌
Bu yaxşı oyundur, lakin tankı idarə etmək çox çətindir
Qalan hər şey yaxşıdır, amma yarış sistemi pisdir. Mən yarışıram və birinciyəm, heç kim məni keçmir və birdən, bum! Mən sonuncu yerdəyəm!
mənim üçün yaxşı təcrübə
Yaxsidir
Draw Puzzle - Draw one part Teka-teki goh
Cox yaxsi oyun
Bu oyunu sevirəm, mənim sevimli avtomobilim çəkicdir, bilmirəm, nə üçün bu, palçıq yarışları və bu oyunda avtomobilləri sevən başqa şeylər üçün əla maşındır
Oyun yaxşıdır və qrafikadan başqa hər şey daha yaxşı ola bilərdi, mən sərin olacaq bir Corvette avtomobili görmək istəyirəm.
Oyuna başlaya bilmirəm. Mən oyuna toxunmağa davam edirəm və o, bir müddət yükləmə ekranını göstərir və bumu göstərir. Mən indi ana ekranımdayam.
Əyləncəli və hərəkətli yaxşı oyun
Oyun donur tapmaq olmur hələ 1 🌟 da çoxdu
gözəlim
Demolition Derby 2 Đua xe vzp
Bu oyunu bəyənmirəm. Qrafikinə görə. Qrafiklər həqiqətən zəifdir
Urbanizasiya derbisi o qədər sərin bir laqeydlikdir ki, polis məmurları tərəfindən təqib edilən avtomobilin nifrəti avtomobillərinizi sata bilərsiniz.done
AYE DL
Demolition Derby 2 Carreras rmfe
Oyun əvvəlcə əyləncəlidir, lakin sonra botların bacarıqsızlığı səbəbindən darıxdırıcı olur, bu oyun çox oyunçuya ehtiyac duyur.
super
Mən maşınları əzməkdən həzz aldım və oyun həqiqətən əyləncəli idi. Sonra yaxşı qrafika var idi.
oyun əyləncəlidir amma məncə başqa oyunçulara qarşı onlayn oynaya bilsəydiniz daha yaxşı olardı. Oyunda görmək istədiyim nəqliyyat vasitələrinə gəlincə, köhnə Volkswagen Beetle-ni oyunda görmək istərdim.
Bir müddət əyləncəlidir, amma təxminən bir saat oynayandan sonra köhnəlir. Ümumilikdə hər şey qaydasındadır.
Zəhmət olmasa qrafikanı təkmilləşdirin, zəhmət olmasa qrafikanı təkmilləşdirin və maşın sürmək üçün seçmək üçün fərqli insan qoyun, zəhmət olmasa əlavə edin.
Olduqca əyləncəli və asılılıq yaradır, baxmayaraq ki, idarəetmələr bəzən hərəkətsiz ola bilər.
Yaxşı. Və əyləncə. Dördüncü motor təkmilləşdirməsi üçün dəli miqdarda at gücü ilə oyuna qaçmaq üçün cəhənnəm pişiyi qoymalıdırlar.
Mən bu oyunu sevirəm və ulduz avtomobili sevirəm... bu oyun oflayn oynanılır...
Pulsuz oynamaq üçün əla oyun, London taksi və ya avtobusunu görmək istərdim.
~ Arzu edirəm ki, növbəti yeniləmə üçün qaraja daha çox yeni avtomobil əlavə etsinlər və oyun oyunu zamanı da yeni rejimlər. <3
Yaxşı oyun
Bombo
Bu oyun həqiqətən əladır, lakin əlavə etməli olduğum bəzi şeylərə ehtiyacım var. Futbol rejimi əlavə edə bilərsinizmi? Bu, yalnız LOL-lar üçündür. Ümid edirəm ki, Rocket League azarkeşlərinin çoxu buna qəzəblənməyəcək. Oh, və mən çox oyunçu əlavə etməyinizi istəyirəm, çünki biz həmişə botlarla oynamaq istəmirik, çünki bu, darıxdırıcıdır. Çox oyunçu varsa, əylənə bilərik! Zəhmət olmasa bu yeniləmələri əlavə edin.
Bu oyunu xoşlayıram, çox gözəldir, çünki o, demək olar ki, heç vaxt bitmir. Bu oyunda sevdiyim avtomobili, dinozavrı görmək istəyirəm...
Gözəl amma qrafika gözəl deyil
Oyun yaxşıdır, mən onu bəyəndim, amma avtomobilinizdən düşə bilsəniz, çox gözəl olardı
Tez-tez bir yarışda qalib gəldikdə, "YANLIŞ YOL" mesajı alırsınız, sonra proqram avtomatik olaraq sizi son anda ölü qoyur. Həmçinin, A1 avtomobilləri sizə daxil olacaq və sizi yan tərəfə aparacaq, çünki siz avtomobili idarə edə bilmirsiniz və A1 sizi ayaq üstə qoyarkən oradan uzaqlaşmaq çox çətindir.
Demolition Derby 2 Трке gnw