Post by nestpawndextfibsa on Feb 9, 2022 23:53:47 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Cooking Cafe – Restaurant Star : Chef Tycoon ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Cooking Cafe – Restaurant Star : Chef Tycoon IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ άπειρο hack αντοχής ▞▞▞
▞▞▞ Cooking Cafe – Restaurant Star : Chef Tycoon 2022 version ▞▞▞
Αγαπώ μπορείτε να διακοσμήσετε τη σκηνή και να αλλάξετε τη στολή του μάγειρα
Cooking Café - Star des restaurants: Chef Tycoon Grand public aht
Δεν παίρνετε νομίσματα ζωής αφού περάσετε κάθε επίπεδο; Αυτό είναι χαμηλό
Είναι ωραία...
Το φανταστικό παιχνίδι new vision είναι τέλειο
Το παιχνίδι Bakwa
Εντάξει, πάρα πολλές προσθήκες και κοστίζει ενέργεια για κάθε επίπεδο, ακόμα κι αν κερδίσετε, ώστε να μπορείτε να παίξετε τόσα μόνο επίπεδα ανά συνεδρία.
Ήταν ένα διασκεδαστικό παιχνίδι, γρήγορο, αλλά η 2η μέρα με πήρε να ξεκινήσω από την αρχή, θα το βαθμολογούσα με 5, αλλά αν ξεκινήσω από την αρχή είναι χάλια, θα το απεγκαταστήσω. μέχρι να διορθωθεί το πράγμα
Καλό παιχνίδι μέχρι να γίνει διαθέσιμο το σκορδόψωμο, μετά γίνεται άπαιχτο καθώς παγώνει κάθε φορά που προσπαθείτε να το σερβίρετε.
Είναι ένα διασκεδαστικό και δύσκολο παιχνίδι, το λάτρεψα
Αυτό το παιχνίδι είναι πολύ άχρηστο έπαιξα μόλις τρία επίπεδα και δεν ανταποκρίνεται ξανά όποτε πατάω τα επίπεδα δεν ανοίγει, έχω βαρεθεί ακόμη και το παιχνίδι
Αναγκαστικές διαφημίσεις Δεν αντέχω.. πρέπει να παρακολουθήσω διαφημίσεις για να παίξετε το παιχνίδι κατά την απεγκατάσταση.
Γιατί είναι περίπλοκο και μερικές φορές σταματά.
Το παιχνίδι εξακολουθεί να βγαίνει από μόνο του μετά από κάθε επίπεδο, οπότε έλαβα μια απάντηση ότι διορθώθηκε, αλλά δεν γινόταν τόσο απεγκατάσταση.
Καλό παιχνίδι, το πρόβλημά μου αυτή τη στιγμή είναι ότι πρέπει να συνεχίσω να πατάω την παραγγελία επειδή δεν ανταποκρίνεται στο άγγιγμά μου, διορθώστε αυτό το πρόβλημα και θα αλλάξω τη βαθμολογία μου, ευχαριστώ
😂
Παρακαλώ απλώς βοηθήστε γιατί θέλω πραγματικά να παίξω αυτό το παιχνίδι φαίνεται υπέροχο
Μου αρέσει αυτό το παιχνίδι
Cooking Cafe – Restaurant Star : Chef Tycoon Gündəlik oenn
Αν μπορούσα να του δώσω μηδέν αστέρι, θα το έδινα αντί για ένα στην αρχή, όλα πήγαιναν καλά, απλώς για να ξυπνήσω μια μέρα για να δω ότι χάθηκε όλη μου η πρόοδος, με έστειλαν πίσω στο καφέ της οξιάς ενώ ήμουν στο indian star location .Το χειρότερο παιχνίδι που έχω κατεβάσει ποτέ
Η εφαρμογή είναι πολύ ωραία, απολαμβάνω
τόσο ενδιαφέρον παιχνίδι
Cooking Cafe – Restaurant Star : Chef Tycoon Gündəlik oenn
Αναγκάζοντας τους ανθρώπους να αγοράσουν "Παντοπωλεία" διαφορετικά δεν μπορούν να παίξουν. Αντίο!
Μου αρέσει πολύ αυτό το παιχνίδι, αλλά περίμενα τις τελευταίες 4 εβδομάδες ή να ανοίξει το νέο εστιατόριο και όλα τώρα τίποτα. Συνεχίζει να λέει ότι σύντομα θα το απεγκαταστήσω γιατί δεν έχει νόημα
Πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι μαγειρικής.. μου αρέσει να παίζω και δεν μπορούσα να σταματήσω να γίνω καλύτερος σεφ 😊👍
Cooking Yummy-Restaurant Game アーケード ryk
☺☺☺
Δείπνο
Πάρα πολλές διαφημίσεις μετά που παίζω άλλες, τότε είναι εντάξει το παιχνίδι
Πολύ, πολύ, πολύ, ☺ ωραίο παιχνίδι στην πραγματικότητα αυτό είναι το πρώτο παιχνίδι μαγειρικής που μου αρέσει περισσότερο, όλα ήταν τέλεια👍 απολαμβάνω πραγματικά ενώ παίζω αυτό το παιχνίδι, σας προτείνω επίσης να δοκιμάσετε μια φορά ☝ αυτό το παιχνίδι είμαι σίγουρος θα λατρέψετε επίσης❤ αυτό το παιχνίδι αυτό το παιχνίδι είναι υπέροχο👌 συνεχίστε το καταπληκτικό 😍👏👏
Θησάρα
Τίποτα μετά τη Γαλλία;! Σκοπεύετε να δημιουργήσετε περισσότερα επίπεδα ή κάνουμε απεγκατάσταση; Εάν ναι, διορθώστε τα προβλήματα με τις διαφημίσεις, παγώνει το παιχνίδι και πρέπει να το τερματίσετε βίαια και δεν είναι δυνατή η αναπαραγωγή βίντεο όταν προσπαθείτε να διακοσμήσετε τα δωμάτια. Φαίνεται ότι οι δημιουργοί εγκατέλειψαν το παιχνίδι.
Δοκίμασα να κατεβάσω το παιχνίδι αλλά δεν γίνεται. Φτιάξτο
Αυτό το παιχνίδι είναι τόσο εκπληκτικό, το λατρεύω
Καλό παιχνίδι αλλά πώς μπορώ να ενημερώσω
μου άρεσε να παίζω